Program je održan tokom Konferencije “Nova energija” na Kopaoniku, i Webiz programa poslovne edukacije u Subotici, a nastaviće se širom Srbije.

Postavite pitanje!

Novosti:

Internet za preduzetnike

Vojislav Rodić

I Net doo   

Preuzmi prezentaciju

Vojislav Rodić ima 28 godina radnog iskustva u IKT oblasti, od čega poslednjih 18 godina kao direktor I Net doo, preduzeća koje se bavi IT konsaltingom i razvojem veb aplikacija. Osnovni poslovni interes je fokusiran na impelementaciju Internet tehnologija u raznim organizacijama – državnim agencijama, korporacijama i MSP sektoru.

Vojislav Rodić je jedan od osnivača Registra nacionalnog Internet domena Srbije, bio je član Upravnog odbora u periodu 2006-2009, 2010 je bio koordinator radne grupe za izradu nacrta pravilnika za registraciju ćiriličkog internet domena Srbije. U periodu 2011.-2015. je bio predsednik Konferencije suosnivača RNIDS.

Vojislav Rodić

I Net doo

Žarko Ptiček

Ptiček d.o.o.   

Preuzmi prezentaciju

Žarko Ptiček je rođen u Beogradu 1977. godine. Završio Pravni fakultet Univerziteta Union. Od 2000. godine radi u advokatskoj kancelariji Ptiček, kada počinje da se bavi IT pravom, pružajući pravnu podršku IT firmama u Srbiji. Kao stručni konsultant angažovan je na izmenama zakona iz oblasti e-trgovine i deviznog poslovanja. Firmu Ptiček d.o.o. Beograd osniva 2014. godine.

Žarko Ptiček

Ptiček d.o.o.

Brend i identitet

Predrag Milićević

RNIDS   

Preuzmi prezentaciju

Po diplomi dipl. ing. telekomunikacija, a po sopstvenom opredeljenju, već više od 20 godina, izvođač marketinških radova u nekim manjim, ali i nekim vrlo velikim kompanijama. Posebna mu je “slabost“ komunikacija, sa tržištem, sa medijima i sa ljudima. I sve što je neophodno da bi se ona osmislila i sprovela na pravi način. I oflajn i onlajn. I kroz klasične i kroz društvene medije. O komunikaciji, pre svega, razmišlja naglas na svom blogu. Višedecenijski ilustrator  Sveta Kompjutera i autor CV-a u stripu. Predavač iz oblasti marketinga i komunikacija od 2000. godine, u organizaciji UEPS, CEED, ABC Srbija, IREX, USAID i drugih organizacija, kao i u okviru serije seminara Internet poslovanje: Nova mera Vaše uspešnosti. Gostovao i na brojnim konferencijama, kao što su biZbuZZ, E-Trgovina, Serbia Online Advertising Tour, Webiz, WebDan i drugim.

Predrag Milićević

RNIDS

Ivan Ćosić

Plain&Hill   

Preuzmi prezentaciju

Bavi se brendingom, izdavaštvom, tehnološkim preduzetništvom, i priča dobre priče. Vlasnik je kreativne agencije Plain&Hill, CCO crowdfunding pplatforme za nezavisne medije IndieVoices, a trenutno je zaokupljen organizacijom konferencije wwvrsac svake jeseni, a pod sloganom koij veoma lepo objašnjava njenu misiju – “Živi lokalno, radi globalno”.

Ivan Ćosić

Plain&Hill

Sadržaj i (content) marketing

Lazar Bošković

AgitPROP   

Preuzmi prezentaciju

Preduzetnik i konsultant u oblasti marketinga, PR-a i Interneta. Osnovao 1993. agenciju AgitPROP, a prvi internet sajt kreirao 1997. Ima preko 25 godina iskustva kao novinar, scenarista, satiričar, kopirajter, kreativni direktor i publicista. Bio je scenarista i realizator "Indeksovog radio pozorišta" od 1989. do 1996. i autor oko 50 scenarija za radijske i TV emisije. Član UEPS-a od 1995, NUNS-a od 1997, Društva Srbije za odnose s javnošću i Art Directors Cluba Srbije od 2004. Jedan je od osnivača RNIDS-a 2006. i autor multimedijalnog projekta "Teslina vizija Interneta" 2012. Autor i producent nekih od najsloženijih i najobimnijih domaćih internet sajtova. Dobitnik tridesetak medijskih, marketing, PR i internet nagrada.

Lazar Bošković

AgitPROP

Aleksandar Radukin

Homepage  

Preuzmi prezentaciju

Pionir internet marketinga u Srbiji sa posebnom ekspertizom vezanom za Facebook. Jedan od osnivača digitalne agencije Homepage, vodeće agencije u Srbiji za nastup brendova na društvenim mrežama. Radi na mestu Social Media Marketing menadžera. Preduzetnik, edukator i motivacioni govornik. Google AdWords i Google Analytics sertifikovani profesionalac. U slobodno vreme potpuni trkački frik.

Aleksandar Radukin

Homepage

Postavite pitanje

 
Fill out my online form.